Wie ben ik?

Een enthousiast, professioneel, begripvol en meedenkend persoon. Ik houd ervan om mensen te coachen en begeleiden.

Dit deed ik al als 5 jarige! Ik gaf mijn moeder briefjes, waarop zij minder moest roken en minder koffie mocht drinken. En weigerde naar school te gaan, als zij nog geen lunch had gehad. 

Ik houd ervan om nieuwe informatie te leren en deze toe te passen naar een ieder, die geïnteresseerd is. 

  1. Ik combineer de verschillende opleidingen tot een geheel
  2. Ik wil mensen meer leren over oa. hun gezondheid 
  3. Ik geef mijn informatie zodanig, dat mensen deze begrijpen en weten wat van invloed is op hun leven
  4. Ik denk “out of the box”
  5. Ik ben eerlijk, oprecht en ervaringsdeskundige op veel gebieden


Na mijn beroep als wijkverpleegkundige ben ik begonnen met mijn reis om mijn gezondheid te verbeteren. Uitgevallen met CVS in 1997 door roofbouw als verpleegkundige (met dubbele baan gepropt in 80% uren en 20% uren stagebegeleiding) ben ik gewend geweest om steeds onder veel druk, stress en emotionele situaties met cliënten te werken. Mijn systeem heeft dit niet meer kunnen bolwerken en na een flinke griep was het  “over en uit”.

Ik heb ongeveer 6-7 jaar nodig gehad om weer een redelijk normaal dag- en nacht ritme te hebben. De westerse medische gezondheidszorg  gaf geen verbetering, dus veel op eigen houtje uitgeprobeerd. Verschillende opleidingen gevolgd om zo een goede en juiste basis te hebben.

Mijn voornaamste doel was om mijn energie en gezondheid weer op te bouwen en daarvoor heb ik onconventionele manieren gebruikt. Stapje  voor stapje en steeds leuke motiverende dingen gedaan. Dus 1 cliënt per week. Ging dit goed, dan naar 2 cliënten per week… etc.

Maar ook andere hobby’s opgepakt, zoals golfen, schilderen en vilten, die mij weer energie gaven. Door mijn CVS waren mijn sportactiviteiten geheel verdwenen; altijd veel en verschillende sporten beoefend; ook daarin ben ik coach en trainer geweest (volleybal, aerobics, krachttraining/bodybuilding, Qi gong, tai chi)

  • Mijn praktijk heb ik vanaf januari 1998 opgebouwd als reflexzonetherapeute, kinesiologe, acupuncturiste en voedingscoach. Ik heb les gegeven in o.a. reflexzonetherapie, tenen lezen, TCM voeding (nationaal en internationaal op conferenties).
  • Verder heb ik in commissies gezeten, zowel nationaal als internationaal (oa. reflexologie en RIEN researchcommissie).  

 

In 2014 heb ik de eerste stappen gezet in Feng Shui en Bazi. Vanuit België, Maleisië en Singapore heb ik scholingen gevolgd en mij verdiept in deze materie.  
Helaas verslechterde mijn gezondheid de laatste jaren enorm ivm privé omstandigheden. Dit heeft mij de laatste stap doen zetten om te vertrouwen op mezelf en mijn geboortekaart. 

In 2020 (de lockdowns gebruikt!) kwamen de veranderingen om mijn werk en leven te wijzigen; dit staat en wordt bevestigd  in mijn geboortekaart!


Vanaf deze tijd coach ik volwassenen  en kinderen via BAZi en Feng Shui om hun leven te verbeteren en te kijken naar de toekomst. Zowel zakelijk als privé. Zowel mentaal, fysiek als emotioneel. 


Dit geeft mij een enorme positieve energie en stimulans.

 

Heb de moed om het allerbeste voor jezelf te willen.

Als het leven je uitdaagt met tegenslagen, daag jezelf dan uit om sterker te worden.

Het hart op de juiste plaats hebben.